LNG & CNG tankstations vinden

PitPoint.LNG heeft ons gevraagd een app te bouwen voor chauffeurs die gebruik maken van hun tankstations voor LNG (Liquified Natural Gas) en CNG (Compressed Natural Gas). De app helpt hen deze tankstations te vinden.

Wat is het doel van de app?

LNG en CNG zijn niet bij ieder tankstation te verkrijgen. Zeker niet voor vrachtwagens. Voor vrachtwagenchauffeurs is het daarom belangrijk dat zij kunnen plannen waar ze kunnen tanken en dat ze onderweg kunnen zien of het tankstation dat zij willen gebruiken ook functioneert.

De app die we hebben gebouwd voorziet in deze informatie. Alle stations, zowel die van PitPoint.LNG als van andere leveranciers, zijn zichtbaar op een kaart. Bij de stations van PitPoint.LNG wordt daarbij andere relevante informatie getoond, zoals welke faciliteiten (bijvoorbeeld parkeerplaats of eetgelegenheid) en welke betaalkaarten worden geaccepteerd.

Chauffeurs kunnen zoeken op plaats, details van stations bekijken en ook aangeven of ze pushberichten willen ontvangen over statuswijzigingen (storingen, verholpen storingen) van PitPoint.LNG stations.

Waarom was Lightbase de beste partij?

Dankzij ons werk voor Fastned en OnzeAuto is Lightbase is bekend in de wereld van mobiliteit. Daarnaast hebben we uitgebreide expertise en ervaring op het vlak van React Native.

Doorslaggevend was het prettige contact in het voortraject en tijdens het ontwerpen van de app. We hebben laten zien dat we ons goed konden verdiepen in de materie en moeite hebben gedaan om een steengoede Customer Experience neer te zetten, en tegelijk van meerwaarde te zijn voor de support desk van PitPoint.LNG, omdat de app het aantal supportvragen naar beneden brengt.I