Werken in een team van vakmensen?

Kom werken bij Lightbase! Hier bouw je innovatieve portals en apps. Toepassingen die verwachtingen overtreffen. Techniek waardoor je jezelf blijft ontwikkelen. Omdat we groeien, hebben we jou er graag bij. Kom je kennismaken? 

De voordelen

Prima salaris

Bij elke vacature staat de range of salarisschaal die je krijgt bij die functie. Wel zo duidelijk. Ook hebben we een winstdelingsregeling, om je nog eens extra te bedanken voor je inzet.

32, 36 of 40 uur

Bij Lightbase werken we tussen de 32 tot 40 uur per week. Natuurlijk kun je dit later aanpassen, mochten je wensen veranderen. Je eerste contract is een tijdelijk contract. Bij een verlenging krijg je een vast contract.

Remote? Prima

Wij vinden ons kantoor best vet. Lightbase zit pal naast Utrecht Centraal, met een lekkere kantine in een gedeeld pand. Maar je kunt ook (bijna volledig) remote werken, als dat je voorkeur heeft.

De juiste tools

Zie je weleens iemand werken met gedateerde hardware of matige software? Dat zul je bij Lightbase niet zo gauw meemaken.

Pensioen

Voor de meeste mensen saai, maar altijd belangrijk. We regelen je pensioen goed via Doenpensioen van a.s.r.. Waarschijnlijk wil je er verder niet al te veel over weten, maar weet dat we het goed voor je regelen.

Reiskostenvergoeding

Als je buiten Utrecht-stad woont betalen wij je woon-werkverkeer. Je krijgt een vaste vergoeding per gereden kilometer of een NS-Business Card. Uiteraard ook als je voor Lightbase op pad moet.

Onbeperkte vakantiedagen

Wij geloven dat jij weet wat het beste is voor jouzelf en daarmee het beste voor ons bedrijf. Als lid van ons team krijg je dus de vrijheid om te werken zoals jij wilt. Daarom bepaal je ook zelf hoeveel vakantie je nodig hebt.

We starten met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we elkaar – inderdaad – kennen. We zijn benieuwd waar je goed in bent, hoe jij bent als collega en of er geen mismatch is qua arbeidsvoorwaarden. Zo leren we of onze rol past bij jou. 

In het tweede gesprek duiken we in jouw werkervaring. Waar ben je trots op en wat was lastig in jouw carrière? Ook zijn we benieuwd hoe jij het liefste samenwerkt.

We willen je graag nog een derde keer zien. Bij het derde gesprek gaat het om jouw vakbekwaamheid. Daar komen we achter in bijvoorbeeld een interview met collega's, of een assessment.

Even nog een referentiecheck met een persoon naar jouw keuze. Wij doen dit om jou zo goed mogelijk te leren kennen. Yes! Op dit moment willen we jou officieel hebben. Je krijgt een aanbod!

Leuke baas?

"Baas", dat woord zul je bij Lightbase niet zo snel horen. Ons team bestaat uit vakmensen. Dat zijn professionals die je het beste maar gewoon kunt laten doen waar ze goed in zijn: hun vak. Hiërarchie, dat elimineren we zoveel mogelijk.

Wel hebben we een operationeel managementteam, dat bestaat uit Liesbeth Marcelis (People & Relations), Vince Kaars (Delivery) en Dirk de Visser (Technology). Zij zorgen dat we op het juiste pad blijven voor onze missie: groei van het bedrijf, van onze kwaliteit en van onze mensen. Een fijne werkomgeving en gezonde bedrijfsvoering zijn daarvoor cruciaal. Oprichter en directeur Mathijs Vreeman richt zich op nieuwe partnerships en proposities.