Cases

Wayke helpt consumenten op de Zweedse markt om hun volgende auto te vinden en te kopen. Je kunt auto's gericht zoeken en chatten met de verkoper; particulier of professioneel.

De NVM Bezichtigingsapp helpt je bij het zoeken naar een nieuwe woning. Je kunt woningen vinden op de kaart en direct in contact komen met de aankoopmakelaar.

APP

Voor Wayke, een Zweedse marktplaats voor auto's, hebben we een mobiele app ontwikkeld. Met deze app kun je op zoek naar je volgende auto, of je auto verkopen. Of je nu een professionele- of particuliere verkoper bent.

De app is ontwikkeld met behulp van ReactNative, een framework dat het mogelijk maakt om met één codebase te ontwikkelen voor zowel iOS als Android. Een uitdaging, maar we zijn trots op het resultaat! Nu gaan we Wayke doorontwikkelen.

Download Wayke app voor iOSDownload Wayke app voor Android

Wayke

vind je nieuwe auto
APP

NVM app & backend

vind je nieuwe huis

Voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hebben we de Bezichtigingsapp voor iOS en Android ontwikkeld. De app helpt je in je zoektocht naar een nieuwe woning.

Ook werken we aan een recommender-systeem die huizen aanbeveelt op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Dit systeem werkt op basis van machine learning, het leert dus zelf meer over het gedrag van de gebruiker.

Download de Bezichtigingsapp voor iOSDownload de Bezichtigingsapp voor Android
WEBSITE

Stichting Mondiale Woonhulp

woonhulp voor ontwikkelingslanden

Voor Stichting Mondiale Woonhulp, een stichting die zich inzet voor woonhulp in rampgebieden, hebben we een volledig nieuwe website gerealiseerd.

Deze website is op maat gemaakt voor alle schermgroottes, biedt uitgebreide informatie over de uitgevoerde projecten en kan donaties verwerken middels iDEAL.

Bekijk mondialewoonhulp.nl
DIENST

Lightbot

ontdek onze op maat gemaakte chatbots

We ontwikkelen chatbots die op maat gemaakt zijn voor een specifieke doelgroep en doeleinde.

Onze bots kunnen veel verschillende functies vervullen en zijn gemakkelijk uitbreidbaar. Kom in contact om mogelijkheden te bespreken!

Ontdek de toolkit en praat met onze demobot
APP

NeoTapLS

Life Support

NeoTapLS - Life Support - is een app voor gezondheidsmedewerkers die baby's leveren en neonatale reanimatie uitvoeren in zowel landen met hoge als lage inkomens.

Ons doel is om de naleving van richtlijnen te verbeteren, het risico op verstikking te verminderen en de registratie en besluitvorming rond geboorte te verbeteren.

Download NeoTapLS voor iOSDownload NeoTapLS voor Android
APP

NeoTapAS

mHealth iPad-app

NeoTap AS is een mHealth iPad-app voor professionals in de gezondheidszorg die reanimatie van zuigelingen uitvoeren in Zweden.

Het doel is om de kwaliteit van registratie tijdens reanimatie te verbeteren en professionals in de gezondheidszorg te ondersteunen bij het werk en de documentatie van evenementen.

Download NeoTapAS voor iOS
WEBSITE

The Incredible Journey

bedrijven helpen met innoveren

Voor The Incredible Journey, een organisatie die bedrijven helpt te innoveren, hebben we een onepage-website gerealiseerd.

De website toont een overzicht van alle activiteiten, contactmogelijkheden en is geoptimaliseerd voor alle schermgroottes.

Bekijk tij.se
WEBSITE

Zorg Enablers

de zorgtrends van 2018

Voor BeBright hebben we een zogenaamde onepage website gerealiseerd ter promotie van het boek "Zorg Enablers 2018".

De website biedt informatie en de mogelijkheid om het ebook te downloaden. Ook heeft de site een volledige vertaling naar het Engels, is hij geschikt voor alle schermen en zijn er verschillende interacties en animaties toegepast.

Bekijk zorgenablers.nl