Design

Bij het ontwikkelen van een applicatie of platform is design een onmisbaar aspect. Design is de eerste indruk die een gebruiker krijgt en bepaalt in grote mate het succes van het product. Daarom is het belangrijk om bij het design rekening te houden met verschillende factoren, zoals aantrekkelijkheid, gebruikersgemak en inclusiviteit.

Een modern en aantrekkelijk ontworpen product spreekt gebruikers aan en kan een product onderscheiden van de concurrentie. Tegelijkertijd is het belangrijk om de gebruiker centraal te stellen en ervoor te zorgen dat het design gebruiksvriendelijk is. Hierbij is het van belang om te voldoen aan de WCAG-richtlijnen, die onder andere focussen op toegankelijkheid voor mensen met beperkingen.

Een goed design is inclusief en gedurfd, maar volgt ook relevante conventies en vermijdt onlogische interacties. Duurzaamheid speelt ook een rol: het moet niet alleen gericht zijn op het doel van de eindgebruiker en de klant, maar ook op de toekomstige gebruikers en het milieu.

Onze visie op design

Bij het ontwikkelen van een applicatie of platform is design een onmisbaar aspect. Design is de eerste indruk die een gebruiker krijgt en bepaalt in grote mate het succes van het product. 

We vertellen graag wat we verstaan onder succesvol design en hoe design terugkomt in alle stappen van onze werkwijze.
Laat je gegevens achter en je ontvangt direct ons design deck in je inbox.