Proces

We hebben een werkwijze ontwikkeld die bestaat uit zes vaste stappen. Zo kunnen we een voorspelbaar proces met een mooi eindresultaat garanderen. Onze werkwijze bestaat uit een combinatie van Agile- en Scrumprincipes, mechanismen om planning en budget te bewaken en diverse andere aandachtspunten en processtappen, die zijn toegevoegd op basis van onze jarenlange ervaring.

Voor ieder project stellen we een nieuw team samen. Een sleutelrol in dit team is weggelegd voor de opdrachtgever, namelijk de rol van Product Owner. De Product Owner is verantwoordelijk voor productbeslissingen en voor vertegenwoordiging van het team bij stakeholders aan de kant van de opdrachtgever. Verder levert Lightbase alle rollen.

Onze digital designers leggen een goed fundament met mooie en bruikbare ontwerpen. Onze tech leads nemen de leiding in het vertalen van business doelstellingen naar passende technische oplossingen. De technische realisatie vertrouwen we toe aan onze architecten, backend-, frontend- en app developers. Dit hele proces wordt van begin tot oplevering begeleid door onze projectmanagers. We maken geen gebruik van dedicated testers, omdat we geloven dat testen een verantwoordelijkheid is van het gehele team, uiteraard ondersteund met passende automatisering.

Ben je benieuwd naar de zes stappen van onze werkwijze?

Onze bewezen werkwijze bestaat uit zes stappen die achtereenvolgens worden doorlopen. De stappen zijn uitgebreid beschreven want we laten niks aan het toeval over. Zo garanderen we kwaliteit.

Laat je gegevens achter en je ontvangt direct onze uitgeschreven werkwijze in je inbox.