Missie & visie

Bedrijven vooruit helpen met digitaal vakwerk. Dat is onze missie. Dit doen we door bedrijfsprocessen te digitaliseren met applicaties op maat, als standaardoplossingen niet voldoen. Zo vergroten we de klanttevredenheid en productiviteit.

Opdrachtgevers kunnen rekenen op ons vakwerk en op onze slagkracht, dankzij onze persoonlijke betrokkenheid, onze focus op kwaliteit en onze bewezen werkwijze.

Focus op kwaliteit

In ons werk hechten we veel waarde aan kwaliteit, omdat we weten dat de producten die wij maken belangrijk zijn voor de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers. Kwaliteit betekent voor ons:

Onze producten bevatten zo min mogelijk maatwerk. Standaardisatie is onze sleutel tot kwaliteit. Hoe meer kwalitatieve standaardcomponenten we kunnen gebruiken, hoe minder maatwerk er nodig is en hoe minder fouten er kunnen worden gemaakt. Dit klinkt wellicht wat paradoxaal omdat maatwerk ons voornaamste verdienmodel is, maar het is toch een belangrijk onderdeel van onze visie.

Onze producten zijn effectief. Wij willen onze opdrachtgevers vooruit helpen door bedrijfsprocessen te digitaliseren. Dat onze producten effectief zijn en tegemoetkomen aan de gestelde doelstellingen, is een absolute basisvoorwaarde.

Onze producten zijn toegankelijk, intuïtief en aantrekkelijk ontworpen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers met verschillende achtergronden het product gemakkelijk kunnen gebruiken en dat het hen aanspreekt. In overleg met onze opdrachtgevers bepalen we welke WCAG-criteria we volgen.

Onze producten zijn stabiel en schaalbaar. Het product moet betrouwbaar zijn en blijven functioneren, zelfs bij grote hoeveelheden gebruikers of complexe processen. Schaalbaarheid betekent ook dat het product uitgebreid moet kunnen worden met nieuwe functionaliteiten.

Onze producten zijn veilig. We stellen hoge eisen aan de beveiliging van onze systemen, omdat we begrijpen hoe belangrijk de gegevens van onze opdrachtgevers zijn. We zorgen ervoor dat de systemen die we beheren voldoen aan de nieuwste veiligheidsstandaarden, waaronder de richtlijnen van het Nationaal Cyber Security Centrum, en dat gegevens veilig zijn opgeslagen.

Persoonlijke betrokkenheid

Wanneer we een nieuwe samenwerking starten, vinden we het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Hierdoor weten we beter wat we van elkaar verwachten en hoe we frictieloos samen kunnen werken. Door te bouwen aan een goede onderlinge relatie, kunnen we samen werken aan het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers kunnen vervolgens vertrouwen op onze langdurige betrokkenheid. We streven ernaar om een goed begrip van hun bedrijf te hebben, zodat we beter kunnen adviseren en proactief ideeën kunnen aandragen om slimme oplossingen te bedenken voor hun problemen en uitdagingen.

Na livegang blijven we betrokken voor doorontwikkeling, beheer en onderhoud. We blijven investeren in kwaliteit door goed onderhoud te plegen. Zo verlengen we de levensduur van onze producten, wordt doorontwikkeling laagdrempeliger gemaakt en maken we de samenwerking makkelijker en leuker. Een win-win.

Bewezen werkwijze

Standaardisatie is de sleutel voor kwaliteit. Hoewel we op maat gemaakte producten leveren, zijn we gespecialiseerd in een specifieke categorie projecten, waardoor we toch kunnen standaardiseren en het aandeel maatwerk kunnen verminderen. Zowel in onze processen als in de technieken die we inzetten.