Werkwijze

In de afgelopen jaren hebben we uiteenlopende portals en platforms gebouwd. In onze ervaring leveren we de grootste toegevoegde waarde als we het product van A tot Z kunnen uitdenken, ontwerpen en bouwen. Uiteraard in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever, maar toch behoorlijk autonoom. We willen onze opdrachtgevers graag ontzorgen en hun vertrouwen belonen met producten van topkwaliteit.

Standaardisatie is voor ons dé manier om een hoge kwaliteitsstandaard te kunnen garanderen. Dit doen we in alle drie de pijlers van onze werkwijze: proces, techniek en design.

Drie pijlers, één succesformule

Proces

Wij zweren bij onze werkwijze die bestaat uit zes stappen

Meer over ons proces

Techniek

Een bewezen stack, veel Open Source en standaardisatie

Meer over techniek

Design

Design bepaalt in grote mate het succes van het product

Meer over design

Beheer

We doen er alles aan om met een probleemloos product live te gaan. Ook op de lange termijn blijven we ons inzetten voor een stabiele werking van de applicatie. Dit doen we door te monitoren, geautomatiseerd en handmatig. Als er zich zaken voordoen zijn die het gebruik belemmeren, dan lossen we die zo snel mogelijk op. Voor deze dienstverlening bieden we verschillende niveau's van Service Level Agreements (SLA) aan.

Onderhoud

De context van applicaties verandert voortdurend. Het is regelmatig nodig om updates door te voeren aan gebruiker Open Source onderdelen. Deze updates - klein onderhoud - komen ten goede aan de algehele stabiliteit en veiligheid. Het is ook ons beleid om niet te lang te wachten met het doorvoeren van upgrades - groot onderhoud. Zo houden we de applicatie modern. Regulier onderhoud kunnen we aanbieden als uitbreiding op een SLA.

Ben je benieuwd naar de zes stappen van onze werkwijze?

Onze bewezen werkwijze bestaat uit zes stappen die achtereenvolgens worden doorlopen. De stappen zijn uitgebreid beschreven want we laten niks aan het toeval over. Zo garanderen we kwaliteit.

Laat je gegevens achter en je ontvangt direct onze uitgeschreven werkwijze in je inbox.