Proces-digitalisering

Processen van alle soorten en maten kunnen worden gedigitaliseerd met behulp van een online platform. Met name voor complexe processen met veel afhankelijkheden of waarbij meerdere gebruikersgroepen betrokken zijn, is de meerwaarde groot. Een platform voor procesdigitalisering bevat vaak uitgebreide digitale formulieren, koppelingen naar verschillende databronnen en taakbeheerfuncties.

Hoewel het altijd een goed idee is om in elke toepassing goed op de gebruikerservaring (UX) te letten, is het vooral belangrijk in platforms die bedoeld zijn voor procesdigitalisering. Gezien de complexiteit van de betrokken processen, streven we ernaar het platform zo gebruiksvriendelijk en intuïtief mogelijk te maken. Om dit doel te bereiken, is een grondige kennis van het proces vereist.

Om een effectief platform te realiseren is het noodzakelijk om een diepgaand begrip te hebben van de processen die het moet faciliteren. Dit omvat het begrijpen van de afhankelijkheden tussen verschillende taken, de rollen van verschillende gebruikers en de invoer en uitvoer van elke stap van het proces. Met deze kennis kunnen we een platform ontwerpen dat zowel effectief als gebruiksvriendelijk is.

Hebben jullie een digitaliseringsvraagstuk?

We denken graag mee hoe wij jullie complexe processen middels een platform gefaciliteerd kunnen worden.

Ben je benieuwd naar de zes stappen van onze werkwijze?

Onze bewezen werkwijze bestaat uit zes stappen die achtereenvolgens worden doorlopen. De stappen zijn uitgebreid beschreven want we laten niks aan het toeval over. Zo garanderen we kwaliteit.

Laat je gegevens achter en je ontvangt direct onze uitgeschreven werkwijze in je inbox.