Vind makkelijk en snel je nieuwe voertuig

Eerder heeft viaBOVAG.nl met succes haar website gelanceerd; een online platform om occasions te vinden. viaBOVAG.nl trekt veel mobiele bezoekers, om hen de meest optimale beleving te serveren ontstond de behoefte om een mobiele app aan te bieden. Met een native Android en iOS applicatie kun je namelijk de beste gebruiksvriendelijkheid waarborgen.

Wie is viaBOVAG.nl?

viaBOVAG.nl is dé betrouwbare website voor alles op wielen. De wensen en belangen van zowel de consument als het BOVAG-bedrijf staan op de eerste plek. Op viaBOVAG.nl adverteren alleen betrouwbare bedrijven die onze goedkeuring hebben. Consumenten vinden er auto’s, fietsen, motoren, campers en caravans met zekerheden in (om)ruilgarantie, onderhoudsbeurt en puntenchecks. Het aanbod is transparant, onder meer vanwege de all-in prijs.

Met welke vraag kwamen zij bij ons?

viaBOVAG.nl heeft met succes haar website gelanceerd en daarmee trekken ze veel mobiele bezoekers. Om hen de meest optimale beleving te geven, ontstond het om een mobiele app te bouwen. Met een native Android en iOS applicatie kun je namelijk de beste gebruiksvriendelijkheid waarborgen.

Waarom was Lightbase de beste partij?

De keuze viel op Lightbase vanwege de ruime ervaring met React Native voor het bouwen van apps. Daarnaast had Lightbase in het verleden voor de Zweedse markt al een vergelijkbare app ontwikkeld: Wayke. Hierdoor was al veel domeinkennis aanwezig. Bekendheid met de terminologie, werkwijze en het business model van de occasionmarkt kwam goed van pas.