Nummer 1 in de Emerce 100, mede door deze app

Nieuws8 september 2022

Wij zijn enorm trots op het feit dat we in de afgelopen Emerce 100 op nummer 1 stonden in de categorie Mobile. Dat is zeker mede te danken aan de app die we vorig jaar voor viaBOVAG.nl hebben gelanceerd.

viaBOVAG.nl is een occasionplatform dat BOVAG-bedrijven en consumenten bij elkaar brengt met één doel: een betrouwbare website zijn voor alles op wielen. Een propositie die aanslaat, gezien de enorme groei die het platform heeft doorgemaakt. En wij hebben hun app ontwikkeld.

viaBOVAG.nl trekt veel mobiele bezoekers. Om hen de meest optimale beleving te serveren ontstond de behoefte om een mobiele app aan te bieden. Met een native Android en iOS app kun je namelijk een uitstekende Customer Experience neerzetten en tegelijkertijd de betrokkenheid van de gebruiker vergroten. In de app gebeurt dat onder andere met gepersonaliseerde features. Lees er alles over in de case study.

Wij gebruiken cookies

Lightbase maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van onze website. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.