Nieuwe website Herman Brood Academie live

Ons werk29 september 2022

Vandaag is de nieuwe website van de Herman Brood Academie (HBA) live gegaan! HBA is dé plek waar organisatorisch, technisch en muzikaal talent wordt opgeleid voor een toekomst in de creatieve industrie.

Vlak voor de zomervakantie is Lightbase als beste partij uit de bus gekomen bij de pitch. Daarna zijn we snel aan de slag gegaan met design en development.

De nieuwe site is bedoeld voor aankomend studenten die interesse hebben om een opleiding te volgen bij de Herman Brood Academie. Lightbase heeft geholpen om de informatie op een gebruiksvriendelijke manier toegankelijk te maken voor deze groep. Daarnaast is het een belangrijke ingang voor de muziekindustrie in de zoektocht naar nieuw talent.

De datum van de livegang is niet geheel ontoevallig; komend weekend start de aanmeldperiode voor de Herman Brood Academie. Aankomend studenten die graag een toekomst willen in de muziekindustrie kunnen zich vanaf zaterdag aanmelden voor een van de opleidingen.

Benieuwd? Je vindt hem hier: hermanbroodacademie.nl.


Wij gebruiken cookies

Lightbase maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van onze website. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.