Een nieuwe app voor HEMA

Ons werk19 februari 2024

Onze samenwerking met HEMA krijgt een vervolg met een gloednieuwe app. Na de succesvolle lancering van de Click & Collect app en de Artikelinformatie app, waarbij de eerste het ophalen van bestellingen makkelijker maakte en de tweede zorgt dat medewerkers snel info over artikelen bij de hand hebben, zijn we nu klaar voor de volgende stap.

Onze nieuwste samenwerking met HEMA omvat de ontwikkeling van een app die zich richt op het efficiënter en effectiever maken van winkeltaken, met een speciale focus op voorraadbeheer. Deze app is ontworpen om de winkelmedewerkers te helpen hun werk in de winkel vlotter en slimmer te doen. Hoe gaan we dit doen? Door te beginnen met het verbeteren van de belangrijkste taken, zoals het beheer van de voorraad in de winkels.

We zijn al druk bezig met de voorbereiding voor de ontwikkeling van de app en kunnen niet wachten om de impact te zien die de applicatie op de werkdag van de medewerkers heeft. We zijn er trots op dat we weer samen met HEMA aan de slag kunnen en kijken uit naar de positieve veranderingen die dit project gaat brengen.

Wij gebruiken cookies

Lightbase maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van onze website. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.