Diks.net is live!

Ons werk16 februari 2023

Met trots kunnen we vertellen dat de nieuwe website van Diks Autoverhuur gisteren live is gegaan! Lightbase heeft in de afgelopen periode nauw samengewerkt met het team van Diks om een snel, ​​flexibel en betrouwbaar boekingsplatform te creëren dat goed past bij het ambitieuze bedrijf dat zij zijn.

Op dit nieuwe platform kunnen - uiteraard - auto's worden gehuurd op de verschillende vestigingen van Diks in Amsterdam en Almere. Daarbij is veel aandacht besteed aan snelheid, toegankelijkheid en vindbaarheid.

Een belangrijke doelstelling was om het reserveren van een voertuig zo intuïtief mogelijk te maken. Een mooie uitdaging, gelet op de hoeveelheid aangeboden opties en accessoires.

Reserveringen, die eenvoudig en snel online kunnen worden afgerekend, kunnen door zowel zakelijke als particuliere klanten worden beheerd in een persoonlijk Mijn Diks-account. Dit alles volgens de laatste standaarden op het gebied van digitale veiligheid en privacy.

Het team van Lightbase blijft in de komende periode nauw samenwerken met Diks Autoverhuur om ervoor te zorgen het platform op de best mogelijke manier blijft werken en om functionaliteiten toe te voegen.

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek dan snel diks.net!