Lightbase weer bovenaan in de Emerce100

Nieuws31 augustus 2022

Lightbase bestaat 5 jaar! Dat hebben we vorige maand uitgebreid gevierd. De tijd is voorbij gevlogen. We begonnen als kleine development start-up. Dat is inmiddels een scale-up. We werken nog steeds aan apps en portals want dat zit nou eenmaal in ons DNA. We zijn er steengoed in geworden. De komende tijd gaan we wat meer vertellen over wat we doen en wat ons bezig houdt.

Wij van Lightbase worden gelukkig van digitale producten die het leven makkelijker maken. Het geeft ons voldoening als we daar een impactvolle bijdrage aan kunnen leveren. Voor ons betekent dit dat we onze klanten, vooruitstrevende bedrijven, helpen groeien door hun Customer Experience en Efficiency continu te verbeteren. Daar heb ik Lightbase voor opgericht, alleen wist ik het toen nog niet.

Nu ook weer, terwijl ik dit schrijf, voel ik de energie voor deze missie. En ook als ik terugkijk op de afgelopen jaren: de hoogste pieken en de diepste dalen hadden hier allemaal mee te maken. Euforie bij een livegang, een blije klant, en met je eigen ogen zien hoe een portal of app doet wat deze moet doen. Maar ook teleurstelling als een klant of teamlid toch niet helemaal dezelfde missie bleek te hebben. Het hoort er allemaal bij en ik had het voor geen goud willen missen. Ik zou ook niet weten wat ik liever zou doen.

Regelmatig krijg ik, vooral van mede-ondernemers en marketeers, te horen dat we te bescheiden zijn en te weinig zichtbaar zijn. Daar gaan we verandering in brengen. De komende maanden willen we jullie meenemen in ons verhaal. Om te laten zien waar we goed in zijn, waar we voor staan, en om Lightbase een beetje meer onder de aandacht te brengen bij drie belangrijke doelgroepen waar we altijd graag kennis mee maken: potentiële nieuwe teamleden, klanten en partners. Als je dit interessant vindt, ga dan naar Lightbase - portals & apps op LinkedIn en klik op Volgen.

Tot snel!
Mathijs