Fijne feestdagen!

Nieuws23 december 2022

Namens het hele team van Lightbase wensen we jullie fijne feestdagen en alvast een gezond 2023!

De meesten hebben (bijna) vakantie, enkelen werken door. 2022 is alweer bijna voorbij.

De decembermaand is voor ons als vanouds gezellig hectisch. Met projecten die we nog voor de jaarwisseling willen afronden, maar ook met onze yearly (waar bovenstaande foto is gemaakt).

Tijdens de yearly kijken we terug op een mooi jaar. We zijn weer flink gegroeid in alle opzichten. Ons team is gegroeid met designers en developers en onze processen zijn verder geoptimaliseerd. Ons klantenbestand is uitgebreid en de omvang van de portals en apps die we bouwen wordt groter. Daar zijn we heel erg tevreden mee. Het is belangrijk om daar even bij stil te staan, en dat hebben we gedaan.

Maar we kijken ook uit naar 2023. Onze planning voor de eerste periode is alweer flink gevuld en er zijn ook een aantal nieuwe partnerships in de maak. Dat belooft wat. Gelukkig maar, want groei, in alle facetten, staat natuurlijk bovenaan. Stilstand is immers achteruitgang. We houden jullie komend jaar graag weer op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Nogmaals fijne feestdagen en tot volgend jaar!

Wij gebruiken cookies

Lightbase maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van onze website. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.