De SurePay IBAN-Naam Check Portal in de schijnwerpers bij FinTech Futures Awards

Nieuws9 oktober 2023

In de Fintech-sector is de betrouwbaarheid en veiligheid van oplossingen cruciaal. Met deze visie hebben we samengewerkt met SurePay voor de ontwikkeling van de SurePay IBAN-Naam Check portal.

De uitdagingen van veilige betalingen zijn niet te missen. Een eenvoudige typefout kan al leiden tot ongewenste gevolgen. Geïnspireerd door deze uitdagingen hebben we samen met SurePay de IBAN-Naam Check portal gecreëerd.

Dit portal bouwt voort op SurePay's bestaande API voor gegevensverificatie. Bij Lightbase hebben we bijgedragen met kennis op het gebied van design en gebruikerservaring. Het doel? Een portal waarmee bedrijfsgegevens eenvoudig kunnen worden gevalideerd. Aanvankelijk was het portaal primair gemaakt voor Nederlandse bedrijven, maar door een recente doorontwikkeling is het ook beschikbaar gesteld voor Engelse banken.

De SurePay IBAN-Naam Check portal heeft erkenning gekregen en is als finalist genomineerd voor de FinTech Futures Banking Tech Awards in de categorie 'Best PayTech Solution Provider for Banks'. Verschillende banken, waaronder enkele grotere partijen, hebben het portaal geadopteerd in hun werkprocessen. Door het gebruik van het portaal kunnen ze de kosten en inspanningen besparen die gelijkstaan aan die van ongeveer drie fulltime medewerkers.

We zijn blij te zien dat de portal bijdraagt aan efficiëntie en veiligheid in de sector en we wensen Surepay veel succes met de uitreiking op 30 november.

Bekijk hier de case. 

Wij gebruiken cookies

Lightbase maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van onze website. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.