Wij migreren onze statische sites naar Vercel

Ons werk6 december 2023
Bij Lightbase streven we altijd naar het beste voor onze opdrachtgevers. Daarom zijn we overgestapt naar Vercel voor het beheren van statische websites. Hier zijn de hoofdredenen voor onze keuze:
  • Betere Prestaties: Met Vercel laden de websites sneller, wat een positief effect heeft op de gebruikerservaring en de tevredenheid van onze opdrachtgevers.
  • Schaalbaarheid: Vercel biedt ons de flexibiliteit om websites te beheren, ongeacht hun omvang. Of het nu een kleine blog is of een grote zakelijke website, Vercel kan het aan.
  • Efficiënte Ontwikkeling: De ingebouwde tools van Vercel maken ons werkproces efficiënter, wat betekent dat we sneller en effectiever kunnen leveren.
  • Integratie met DatoCMS: In deze tijd van cyberdreigingen biedt Vercel geavanceerde beveiligingsfuncties die essentieel zijn voor de bescherming van de sites van onze opdrachtgevers.
De overstap naar Vercel past bij ons streven om steeds betere kwaliteit te bieden. Met deze stap zijn we beter uitgerust om innovatieve, snelle en veilige websites te creëren, passend bij de behoeften van onze opdrachtgevers.