Lightbase introduceert vernieuwd managementteam

Nieuws10 januari 2024

2024 is begonnen! We kijken uit naar een jaar vol met fijne samenwerkingen, succesvolle lanceringen en professionele groei. Via deze weg wensen we al onze relaties (nogmaals) veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar.

Lightbase is 2024 begonnen met een vernieuwing van haar managementteam. Dit jaar markeren we een nieuwe fase in ons bedrijf met een geherstructureerd operationeel managementteam, dat per 1 januari bestaat uit:

  • Liesbeth Marcelis, Head of People & Relations (HR, Account Management, Recruitment en Facilities)
  • Dirk de Visser, Head of Technology (Hosting, CI/CD, Quality, Platform development, Skills management)
  • Vince Kaars, Head of Delivery (Client processes, IT en Marketing)

Oprichter Mathijs Vreeman doet een stap terug uit de dagelijkse operatie zodat hij zich volledig kan richten op nieuwe partnerships en proposities.

Mathijs: "In een groeiend bedrijf is het cruciaal dat het leiderschap meegroeit. Als ik als oprichter een significante operationele rol in blijf vullen, dan remt dat de groei van Lightbase. Daarom doe ik deze stap terug. Lightbase is inmiddels een gevestigd bedrijf met een talentvol team waarin genoeg leiderschap aanwezig is. Dirk en Vince hebben de afgelopen jaren laten zien wat ze op dit vlak in huis hebben. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij samen met Liesbeth, die al enige tijd onderdeel uitmaakt van het MT, een uitstekend managementteam vormen."