Liesbeth Marcelis in het Management Team

Nieuws31 augustus 2022

Per 1 september 2022 is Liesbeth Marcelis toegetreden tot het Management Team van Lightbase. Als Head of People & Operations is zij verantwoordelijkheid voor de operatie, HR, en enkele andere gebieden die eerder bij oprichter Mathijs Vreeman waren belegd.

Na ruim 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij AVROTROS en BNNVARA, is Liesbeth eind 2020 bij Lightbase in dienst gekomen. In de afgelopen periode heeft ze Lightbase goed leren kennen en met haar uitgebreide ervaring op het gebied van digital en leiderschap heeft ze een belangrijke rol gespeeld in de sterke groei die Lightbase heeft doorgemaakt.

Sinds haar aantreden was Liesbeth als Digital Project Lead en Operations Lead  verantwoordelijk voor zowel projecten als voor het professionaliseren van de werkprocessen bij Lightbase. Belangrijke wapenfeiten zijn het introduceren van de Scrum-methodiek en het professionaliseren van de capaciteitsplanning.

Door de groei van Lightbase is er behoefte aan een leiderschapsteam ontstaan. Met de benoeming van Liesbeth wordt hier invulling aan gegeven. Mathijs Vreeman blijft Managing Director en heeft acquisitie van nieuwe klanten en talenten als voornaamste taak.

“Liesbeth heeft zich vanaf dag één bewezen als waardevolle kracht in ons team. Ze past uitstekend binnen onze bedrijfscultuur, brengt een schat aan ervaring mee en heeft het vertrouwen van ons team en van onze klanten. Ik kijk er naar uit de komende jaren verder met Liesbeth samen te werken in deze nieuwe setting.” - Mathijs Vreeman