Fijne feestdagen!

Nieuws21 december 2023

Voor de meesten van ons is dit de laatste werkweek van 2023. Dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan en dat we gelukkig ook weer tijd hebben om even op te laden, maar ook om te reflecteren!

Wij kijken terug op een succesvol jaar waarin we in veel opzichten zijn gegroeid. We willen groeien als vakmens, als persoon, als team, als organisatie en als partner voor onze opdrachtgevers. Op al die vlakken is er dit jaar weer veel gebeurd.

We hebben meerdere specialisten aan ons team toe kunnen voegen. Inmiddels voelt het alsof ze er altijd al zijn geweest. We hebben ook mensen zien vertrekken die we liever nog wat langer in ons team hadden gehad, maar that's life.

We zijn ook prachtige nieuwe partnerships aangegaan, dat geeft altijd zo veel energie! Er zijn ook partnerships die we wel heel graag aan hadden willen gaan, maar waar de liefde net wat te eenzijdig was. Verloren pitches dus. Wat kunnen we daar van balen. Voor de meeste opdrachtgevers werken we al jaren, we zijn erg trots op het vertrouwen dat we van hen krijgen.

Voor 2024 zien we weer volop kansen. We gaan het jaar in met een topteam en met een goed gevulde planning. Onze doelstellingen zijn weer ambitieus, maar met de stappen die we in 2023 en daarvoor hebben gezet, hebben we er alle vertrouwen in. Een van die stappen is uitbreiding van ons Management Team, een verandering die alles te maken heeft met groei. Daarover vertellen we volgend jaar meer.

We hebben heel veel zin om vol nieuwe energie aan het nieuwe jaar te beginnen. Maar eerst, namens het hele team van Lightbase: fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond 2024!