Stage: iOS/Android

Dienstverband: Stage
Startdatum: in overleg
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

details

Op zoek naar een stage? Dan is Lightbase misschien wel een leuke plek om je studie af te ronden. Met een klein team heb je de kans ervaring op te doen op verschillende vlakken. Zo kun je een eigen (deel)project oppakken of meewerken aan een van onze lopende app projecten voor bijvoorbeeld NVM of Wayke. We hebben geen kant-en-klare opdrachten liggen, maar gaan graag met je om tafel zitten om te kijken op welk vlak jij jezelf wilt ontwikkelen en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Wie zoeken we voor Lightbase?

• Ons team bestaat uit 6 personen. Ieder heeft meerdere skills. Van technische skills op het gebied van iOSAndroidJavaScriptReactNativewebNodeJS of UI, UX en zelfs kunstmatige intelligentie tot zachtere skills als project management en business development. Jij vult dit team aan met interesse/skills in iOS of Android.

• We halen graag het beste in elkaar naar boven, daarom krijg je de ruimte om zelf initiatief te nemen en met nieuwe ideeën of oplossingen te komen.

• Al onze projecten focus op plezierkennisontwikkeling en kwaliteit. 

• Precies werken en een kritische houding naar je eigen werk én dat van het team wordt gewaardeerd.

• Gewenste studieachtergrond? MBO, HBO of WO? Geen voorkeur. Of je nou een gerelateerde studie hebt gevolgd of jezelf in je vrije tijd hebt leren coden, dat maakt bij ons niet uit. Passie hebben voor wat je doet vinden wij het belangrijkst.|

Wat kun je van ons verwachten?

• Een kleinschalig team waarin je de ruimte krijgt veel te leren en bij te dragen.

• Een informele en open werksfeer en een borrel op vrijdagen als je dat leuk vindt.

• Een fijne werkplek, binnen de JIM: een open office space waar allerlei kleine en grotere bedrijven gevestigd zijn.

• Een flexibele werkomgeving en veel afwisseling in je werkzaamheden.

• Een goede stagevergoeding, dagelijkse lunch en goede koffie.

Werken bij Lightbase

Met een kantoor in de Jaarbeurs Utrecht is Lightbase nooit ver weg. Ideaal als je met het O.V. komt maar natuurlijk ook met de fiets, als je in Utrecht woont.

Vanuit die uitvalsbasis werkt team Lightbase aan haar missie: organisaties vooruit helpen met digitale innovatie. In dit vakgebied willen wij een hoofdrolspeler worden en we begrijpen als geen ander dat daar teamwerk bij komt kijken. Want samen bereiken we meer.

Wij begrijpen ook dat jij niet ergens wilt werken waar alleen maar naar output wordt gekeken. Daarom doet Lightbase niet aan detachering en word je niet “weggezet” bij een klant. Wij geloven dat team Lightbase zich het best ontwikkelt en het best presteert wanneer ze op ons hoofdkwartier samenwerkt aan dezelfde doelen. Maar af en toe een dag thuiswerken als dat zo uitkomt is natuurlijk geen probleem.

Daarnaast hechten we grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Op inhoudelijk vlak of misschien op het gebied van leiderschap, binnen het team krijg jij de ruimte om hierin initiatief te nemen en te coachen of gecoached te worden. In overleg stelt Lightbase budget beschikbaar voor seminars of trainingen.

Past dit bij jou? Bekijk dan onze vacatures, of bel Mathijs voor een kennismaking want Lightbase heeft altijd ruimte voor ambitie.

Als onderdeel van ons team...

werk je samen op basis van vertrouwen en eerlijkheid

krijg je de vrijheid om initiatief te tonen

blijf je jezelf ontwikkelen en je deelt je kennis en vaardigheden

help je onze processen te verbeteren en automatiseren zodat we ons zoveel mogelijk kunnen richten op creatie

sluiten we een intensieve week graag af met een borrel

Wat ons bedrijf maakt wat het is? Ons team. ‍

Een team dat soms uren niets kan zeggen omdat die ene bug ze niet los kan laten
Een team waarin iedereen hecht aan zijn vrijheid en flexibiliteit
Een team dat kritisch kijkt naar hun eigen werk en dat van elkaar
Een team met een voorliefde voor tosti’s en mandarijnen

Maar bovenal een team dat aan het eind van de dag tevreden naar huis gaat als als er weer stappen zijn gezet in de ontwikkeling van websites en apps waar onze klant trots op kan zijn.

Wij maken het verschil door niet alleen te kijken naar het eindproduct, maar vooral ook naar de weg hier naartoe. Wat wil onze opdrachtgever? Wat betekent dit voor de eindgebruiker? Korte lijnen met onze opdrachtgevers, realistische planningen en altijd kritisch meedenken of de oplossing de juiste is staat daarbij voorop.  ‍

Lightbase & jij? We geloven dat resultaten beter worden door samen te werken, kennis te delen en elkaar scherp te houden. Vind jij dat ook? Dan horen we graag van je.