Digitale innovatie voor de vastgoedsector

Wij helpen Brainbay met experimentele concepten. Bijvoorbeeld een huizenzoeker op basis van kunstmatige intelligentie en beeldherkenning om geautomatiseerd objecten te herkennen op foto's.

Uitdaging

Brainbay wilt innovatieve concepten uitproberen om vervolgens te kijken of dit in de markt gezet kan worden. Bijvoorbeeld een algoritme dat objecten in foto's kan herkennen, en systeem die woningen kan aanbevelen op basis van van gedrag en persoonskenmerken in plaats van traditionele filters. Deze experimentele technologieën moeten online in de vorm van een webapp kunnen worden gedemonstreerd. Aan Lightbase de taak dit in samenwerking met Brainbay te realiseren.

Oplossing

Lightbase heeft een set API's en webapps voor Brainbay ontworpen en gerealiseerd om de uitwerking van de concepten mogelijk te maken. Ze zijn hierdoor werkend en kunnen online bekeken en gedemonstreerd worden.

Resultaat

Brainbay heeft nu gerealiseerde digitale concepten die klaar zijn om getest te worden, en eventueel uitgewerkt kunnen worden tot een waardevol marktproduct.