Procesbegeleiding

Bij de totstandkoming van digitale producten komt best veel kijken. Wij helpen graag met technische en organisatorische voorbereidingen, zodat het ontwikkelproces zo soepel mogelijk verloopt.

Wij gaan verder dan alleen de technische realisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring met digitale innovatie en diverse ontwikkelprojecten van A tot Z, weten wij goed wat er bij de realisatie van een digitaal project komt kijken.

Wij kunnen bijvoorbeeld helpen door bij te staan bij het boven water krijgen van (technische) specificaties of het vroegtijdig ontdekken van mogelijke knelpunten. Voorbeelden van knelpunten:

• API’s zijn nog niet beschikbaar
• Er moet technisch overleg plaatsvinden met een derde partij
• Benodigde systemen zijn nog niet toegankelijk voor onze ontwikkelaars
• Hosting of toegang tot de App Store/Play Store is nog niet geregeld

Bij deze zaken helpen wij graag en we begrijpen dat het hiervoor belangrijk is dat wij goed bereikbaar zijn. Toegankelijkheid een van onze belangrijkste klantbeloftes.

White paper PWA

We hebben een white paper geschreven over Progressive Web Apps. Wil je deze ontvangen? Vul dan de onderstaande gegevens in en je ontvangt hem in je inbox.

Bedankt voor je aanmelding! Je zult binnen enkele ogenblikken de white paper op het opgegeven e-mailadres ontvangen.

We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en gebruiken deze enkel om je de opgevraagde informatie te sturen. In sommige gevallen kunnen we contact met je opnemen als dit relevant is.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer over hoe we dit maken

WERKWIJZE

Geïnteresseerd geraakt?

Ontdek meer expertises