Concept ontwikkeling

Wij gaan graag de uitdaging aan om een digitaal product te bedenken dat invulling geeft aan de doelstellingen van de organisatie en tegelijkertijd waarde biedt voor de eindgebruiker.

We gaan graag samen met een opdrachtgever aan de slag met het bedenken van een concept. Dat doen we meestal aan de hand van twee vragen:

1. Welke doelstellingen heeft de organisatie?
2. Hoe bieden we waarde voor de eindgebruiker?

Het beantwoorden van deze vragen vergt creativiteit. De antwoorden op deze vragen samenbrengen en zo ideeën voor functionaliteiten te laten ontstaan ook. In onze ervaring werkt dit het best als we de vakkennis van Lightbase samenbrengen met de inhoudelijke kennis van de opdrachtgever.

De opgedane ideeën beoordelen we samen op haalbaarheid, kwaliteit en prioriteit. De meest geschikte ideeën blijven over en vormen samen een eerste versie van het concept, dat vervolgens ontwikkeld kan worden.

White paper PWA

We hebben een white paper geschreven over Progressive Web Apps. Wil je deze ontvangen? Vul dan de onderstaande gegevens in en je ontvangt hem in je inbox.

Bedankt voor je aanmelding! Je zult binnen enkele ogenblikken de white paper op het opgegeven e-mailadres ontvangen.

We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en gebruiken deze enkel om je de opgevraagde informatie te sturen. In sommige gevallen kunnen we contact met je opnemen als dit relevant is.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer over hoe we dit maken

WERKWIJZE

Geïnteresseerd geraakt?

Ontdek meer expertises