App ontwikkeling

Wij ontwikkelen de beste mobiele apps. Als het even kan doen we dat met ReactNative, een framework dat het mogelijk maakt om met één codebase een iOS en Android app te maken.

Op digitaal gebied is de mobiele app één van de meest persoonlijke producten. De smartphone is niet meer weg te denken uit onze levens, want hij is altijd dichtbij en helemaal ingesteld en ingericht op onze persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld door apps te installeren die je leven makkelijker en leuker maken.

Als het gaat om het ontwikkelen van die apps, dan valt vaak de term "Native". Native betekent in deze context dat de app specifiek voor een bepaald platform wordt ontwikkeld, bijvoorbeeld voor iOS en Android. Tot een paar jaar geleden hoorden Blackberry en Windows Phone daar ook bij.

Tot voor kort ontkwam je er niet aan om voor native app voor zowel iOS en Android twee keer te programmeren. Één keer in Objective-C of Swift voor iOS, en één keer in Java of Kotlin voor Android. De laatste jaren zijn er daarom verscheidene platforms en tools langsgekomen voor cross-platform ontwikkeling. Die bieden het grote voordeel dat er maar één keer geprogrammeerd hoeft te worden voor beide platforms. De kwaliteit en gebruikservaring was vaak echter wel bedenkelijk, omdat vaak gebruik wordt gemaakt van web-elementen, en niet van de solide native componenten die iOS en Android bieden.

Maar nu is er ReactNative, een framework dat oorspronkelijk door Facebook is ontwikkeld. Tegenwoordig is het framework en veel bijbehorende componenten, volledig open source beschikbaar. Het grote voordeel van ReactNative, in tegenstelling tot veel andere cross-platform frameworks, is dat ReactNative wél gebruik maakt van die native componenten van iOS en Android. Dus met ReactNative kun je heel goede apps maken met één codebase, zonder dat je afbreuk doet aan de kwaliteit. Wij hebben vele duizenden uren ervaring met ReactNative en zijn volledig overtuigd van de toekomstbestendigheid ervan.

White paper PWA

We hebben een white paper geschreven over Progressive Web Apps. Wil je deze ontvangen? Vul dan de onderstaande gegevens in en je ontvangt hem in je inbox.

Bedankt voor je aanmelding! Je zult binnen enkele ogenblikken de white paper op het opgegeven e-mailadres ontvangen.

We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en gebruiken deze enkel om je de opgevraagde informatie te sturen. In sommige gevallen kunnen we contact met je opnemen als dit relevant is.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer over hoe we dit maken

WERKWIJZE

Geïnteresseerd geraakt?

Ontdek meer expertises