Ons verhaal

Lightbase is een jong bedrijf uit Utrecht, maar we zijn ambitieus. In 2017 opgericht door Mathijs Vreeman, die in Lightbase twee van zijn grote passies, technologie en ondernemerschap, combineert.

Het is onze missie organisaties vooruit te helpen met digitale innovatie. Lightbase ontwikkelt digitale producten op maat, ze zijn ontworpen en ontwikkeld naar de wensen en doelen van onze opdrachtgevers. Dit doen wij door het vertalen van doelstellingen naar technologie. Tegelijkertijd maken we het leven van de eindgebruiker makkelijker en leuker.

Onze toegevoegde waarde komt vooral om de hoek kijken bij innovatieve projecten. Wij zijn ervan overtuigd dat vernieuwing met behulp van technologie nieuwe kansen creëert voor een organisatie.

We willen een hoofdrolspeler in de Nederlandse markt worden. Dit gaan we bereiken door de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen dankzij het teamwork van onze mensen. Die zijn heel goed zijn in wat ze doen en willen daar bovendien iedere dag beter in worden.