NVM Bezichtigingsapp

Huizen vinden en vergelijken

Ga naar applicatie

Voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hebben we de Bezichtigingsapp voor iOS en Android ontwikkeld. De app helpt je in je zoektocht naar een nieuwe woning. Wij hebben gezorgd voor het ontwerp, de app, en bijbehordend backend.

Uitdaging

NVM had behoefte aan een app die woningzoekenden de mogelijkheid biedt om huizen te zoeken, vinden en vergelijken. Ook wilde NVM door middel van deze app meer inzicht vergaren in de woonwensen van woningzoekenden.

Oplossing

Lightbase is een iOS en Android app gaan ontwikkelen die het mogelijk maakt om huizen in heel Nederland te ontdekken en te vergelijken. De app werkt op basis van een eenvoudige kaart waarop je huizen kunt bekijken die te koop staan. Vooral op een openhuizendag komt deze app van pas.

De app biedt de mogelijkheid om direct contact op te nemen met de betreffende makelaar. Ook kun je je bezochte huizen opslaan en hier een verslag van maken met een beoordeling, foto's en notities. Alles om de huizenjacht makkelijker en overzichtelijker te maken.

Resultaat

De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store. NVM heeft door de app meer inzichten in de gedragspatronen van huiszoekenden gekregen en kan dit per regio filteren. De eindgebruiker heeft een fijne en complete app gekregen die ze van A tot Z assisteert bij het vinden van het ideale huis.