Een opleiding voor muzikanten van Nederlandse bodem

De Herman Brood Academie kreeg een rebranding die de nieuwe generatie aanstormend muziektalent van Nederlandse bodem waardig is.

Wie is Herman Brood Academie?

De Herman Brood Academie, gevestigd in Utrecht, biedt een creatieve opleiding voor aanstormend muziektalent. Zij wilden hun website creatief onder handen nemen en deze voorzien van alle functionaliteiten die hun studenten nodig hebben, zoals inzicht geven in de beschikbare opleidingen en het bekijken van lesmateriaal..

Wat was de klantvraag?

HBA was als opleidingsinstituut voor een jonge, creatieve doelgroep op zoek naar een function-complete platform dat tevens een frisse uitstraling en design had, en daarnaast in gebruiksgemak kon voorzien zodat studenten hun volledige informatievoorziening rondom het college op het platform kunnen vinden.

Waarom was Lightbase de beste partij?

Lightbase wist met een betrouwbare technologie-stack in een korte tijd een nieuw platform te ontwerpen en technisch te realiseren, die de Herman Brood Academie toekomstbestendig maakt.

Wat is er opgeleverd?

Er is in een kort tijdsbestek (van de specificatie van requirements tot aan de oplevering) een modern platform gerealiseerd in de speelse branding van de HBA. Het design traject werd begeleid door de in-house designers van Lightbase en is van begin tot eind door Lightbase ontwikkeld.

Wij gebruiken cookies

Lightbase maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van onze website. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.